Over ons

Welkom bij autobedrijf Marinus!

Na 13 jaren werkzaam te zijn geweest als monteur/chef werkplaats bij een BMW garage in het noorden kon mijn droom werkelijkheid worden en heb ik besloten om Autobedrijf Marinus op te richten. Autobedrijf Marinus is gespecialiseerd in BMW en MINI. U kunt bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw BMW en/of MINI.
Door de jarenlange ervaring en het gebruik van moderne apparatuur is uw BMW of MINI in goede handen. Natuurlijk zijn andere merken ook van harte welkom voor onderhoud en reparatie. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook het verlenen van goede service ontbreekt niet bij Autobedrijf Marinus.
Heeft u bijvoorbeeld een kapotte lamp of een lekke band of moeten er vloeistoffen worden bijgevuld, dan helpen we u meteen.
Als u wilt wachten op een reparatie of onderhoudsbeurt aan uw voertuig dan is er een ruimte aanwezig waar u rustig een kop koffie kunt drinken. Ook kunt u gebruik maken van draadloos internet.
Kortom, u bent van harte welkom bij Autobedrijf Marinus
DE VERSE KOFFIE STAAT KLAAR!!
Met vriendelijke groet,
Jilke Marinus

Ons enthousiaste team bestaat uit:

  Jilke Marinus

Ik ben Jilke Marinus, ik ben de eigenaar van Autobedrijf Marinus. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken: ik ben monteur en diagnose-specialist. Uw auto is bij mij in vertrouwde handen!

  Arati Marinus – van der Vegt

Hallo mijn naam is Arati Marinus – van der Vegt

Ik doe de administratie bij Autobedrijf Marinus.

Mijn werkzaamheden zijn o.a. het aannemen van telefoon, facturen maken, facturen inboeken en betalen, enz.

Een andere taak van mij is het inplannen van werkzaamheden.

Ik doe mijn werk met veel plezier en ben u graag van dienst!